Παπαθεοδώρου: Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει ως μοναχή Ελισάβετ
Media

Παπαθεοδώρου: Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει ως μοναχή Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως μοναχή Ελισάβετ αλλά και τι έχει κρατήσει από την συνεργασία της στο BBC, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει για να αποδώσετε το ρόλο της μοναχής Ελισάβετ;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ την εσωτερική σύγκρουση του βιώνει η Ελισάβετ, καθώς οι ρυθμοί μιας καθημερινής σειράς είναι τόσο γρήγοροι, που απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση».

Από τον κόσμο συνήθως ποια σχόλια ακούτε;

«Τα περισσότερα σχόλια δείχνουν την αδημονία του κόσμου να έρθουν επιτέλους κοντά ο Πέτρος και η Ελισάβετ. Συνήθως με προτρέπουν να αποβάλω τις ενοχές και τα “πρέπει” και να αφεθώ στην αγκαλιά του».

Ιδανική συνθήκη είναι να ζείτε και στην Ελλάδα και στην Αγγλία;

«Ιδανική συνθήκη είναι να έχω το χρόνο να βλέπω τους ανθρώπους που αγαπώ, είτε ζουν στην Αγγλία είτε εδώ».

Τι κρατάς στις επαγγελματικές σας αποσκευές από τη συνεργασία σας στο BBC;

«Γέμισα εμπειρίες, εξελίχθηκα και γνώρισα μέσα από άκρως επαγγελματικές συνθήκες πόσο σημαντικός είναι ο καθένας που δουλεύει σε μια παραγωγή. Από το βοηθό παραγωγής, που θα φτιάξει καφέδες, ως φυσικά και το σκηνοθέτη. Όλοι έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, που συμβάλλει στη ροή της ομάδας. Αυτό με βοήθησε να εκτιμήσω και να σεβαστώ όλες τις ειδικότητες του χώρου», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved