Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη συλλαμβάνονται
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη συλλαμβάνονται

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια είναι έξαλλη που έμεινε στον… άσο, κι αφού δεν καταφέρνει να κλέψει τα λεφτά του Ηλία για να ισοφαρίσει τη χασούρα της, αποφασίζει να εκβιάσει τον Πετράν και τον Σώτο, πως αν δεν της δώσουν λύσεις, θα βγει να τους ξεφωνίσει με… ντουντούκα.

Ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο Φωτεινό για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, την ώρα που ο Τζώρτζης επιστρέφει σώος και αβλαβής στο χωριό, βάζοντας τέλος στα παρανοϊκά σενάρια του Κανέλλου.

Η Σύλβια, πάλι, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Αγγέλας, και στήνει την τέλεια παγίδα στα δυο αδέρφια, για να μάθει επιτέλους την αλήθεια. Θα την αντέξει όμως; Η Μαριλού, που δεν αντέχει τις τύψεις της, αποφασίζει να μείνει στον Πλάτανο και να διακόψει τη συνεργασία της με τη Μυρτώ, αλλά στο αγαπημένο μας χωριό, ουδέν κρυπτόν υπό… τον Πλάτανο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μέσα από μια σειρά παρεξηγήσεων, η Σύλβια συμπεραίνει ότι ο Σώτος με τη Φιλιώ σχεδιάζουν τη δολοφονία της και αποφασίζει να… αμυνθεί καταλλήλως. Η Ζαφείρω, πάλι, έχει τα δικά της σχέδια και κρατάει ομήρους τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, βάζοντας πλώρη για το τελικό στάδιο της εκδίκησής της, ενώ ο Κανέλλος, με αφορμή κάποια «στοιχεία» που βρίσκει, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τους αγνοούμενους τους έφαγε η αρκούδα και το ανακοινώνει σε όλο το χωριό προκαλώντας πανικό.

Το «μπάτσελορ» για τον γάμο του Θύμιου δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που περίμενε ο άτυχος καφετζής και οι άντρες του Πλατάνου καταλήγουν να τα δίνουν… όλα, για τα μάτια της Ζαφείρως. Τι θα μάθει η Βαλέρια που θα γκρεμίσει τον κόσμο της; Θα καταφέρει η οικογένεια Πέτα να το σκάσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved