Survivor All Star - Τριαντάφυλλος για Καρολίνα: «Η παραγωγή θα την αφήσει μέσα μήπως έρθει ο Bo»
Media

Survivor All Star - Τριαντάφυλλος για Καρολίνα: «Η παραγωγή θα την αφήσει μέσα μήπως έρθει ο Bo»

Survivor All Star: Συνεχίζει ο Τριαντάφυλλος να αφήνει μέσα από αναρτήσεις του υπονοούμενα περί στημένων ψηφοφοριών στο Survivor προκειμένου να έρθουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφερόμενος στην αποψινή ψηφοφορία παίκτη προς αποχώρηση, στην οποία θα συμπεριληφθεί, σύμφωνα με τα spoilers, η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, άφησε να εννοηθεί ότι η παραγωγή θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι την Καρολίνα τώρα που έχει εμπλακεί στο όλο θέμα με τον Μάριο Πρίαμο. Όπως αφήνει να εννοηθεί, οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, θα εκμεταλλευτούν το όλο θέμα προκειμένου να φέρουν στο παιχνίδι τον Μπο, πρώην σύντροφό της ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά της στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος έγραψε:

«Λοιπόν για πάμε λίγο, σήμερα θα βγει υποψήφια για να φύγει η Καρολίνα και δεδομένο αυτό που έκανε δεν θα την δώσει κανένας τη θετική του ψήφο με αποτέλεσμα να φύγει, σωστά;

Εγώ πιστεύω πως ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η Ο BO για δύο μέρες τηλεθέασης. Για να δούμε εσείς τι λέτε, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΣ;».

Στην ίδια ανάρτηση ο τραγουδιστής έκανε mention μερικούς από τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, όπως τον Τζέιμς Καφετζή, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Αλέξη Παππά ζητώντας τη γνώμη τους για ό,τι είχε γράψει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved