Survivor All Star: Έξαλλοι οι παίκτες με όσα έχουν γίνει - «Εμπλοκή» και με τη συμμετοχή της Δαλάκα
Media

Survivor All Star: Έξαλλοι οι παίκτες με όσα έχουν γίνει - «Εμπλοκή» και με τη συμμετοχή της Δαλάκα

Survivor All Star: Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν θυμώσει με όσα έχουν συμβεί με Σάκη Κατσούλη-Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη-Καρολίνα Καλύβα. 

Η αποκάλυψη ότι φεύγουν κρυφά και πηγαίνουν σε μία εγκαταλελειμμένη καλύβα για να ειδωθούν μιας και ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες, έχει ενοχλήσει τους περισσότερους από τους συμπαίκτες τους.

Πρώτη και καλύτερη τοποθετήθηκε ψιθυριστά σχεδόν η Στέλλα η οποία σε μία πριβέ συζήτηση που είχε με τη Μελίνα στην καλύβα, είπε ότι δεν την ενδιαφέρει η σχέση του καθενός εκεί μέσα, όμως δεν θέλει να πληρώσει όλη η ομάδα το τίμημα, όπως προειδοποίησε σε προηγούμενο Survivor ο Γιώργος Λιανός.

Την ίδια άποψη δείχνουν να έχουν και η Αφροδίτη με την Ασημίνα που σε μία δική τους πριβέ συζήτηση είπαν τα ίδια με τα παραπάνω αλλά με άλλα λόγια. Η Αφροδίτη συγκεκριμένα είπε: «Δεν μας νοιάζει η αγάπη σας, να φάμε θέλουμε» απευθυνόμενη βέβαια σε Σάκη-Μαριαλένα και Μάριο Πρίαμο-Καρολίνα.

Η Καρολίνα πάντως, η οποία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν περί κρυφών ραντεβού της με τον Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα, δηλώνει πως η δική της ομάδα είναι πιο κουλ σε σχέση με τους Κόκκινους και πως οι Μπλε τα παίρνουν λίγο και στην πλάκα κάποια θέματα. Δείτε τι είπε:

Η Κατερίνα Δαλάκα σήμερα (24/1) θα μείνει για ακόμα μία φορά εκτός αγώνα καθώς η γιατρός της συνέστησε να συνεχίσει την θεραπεία της, κάτι που η ίδια η παίκτρια δεν πήρε και πολύ καλά καθώς ήθελε διακαώς να αγωνιστεί. Όμως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δεν της το επιτρέπει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved