Αθηναΐς Νέγκα: Παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν: «Δεν λυπάμαι»
Media

Αθηναΐς Νέγκα: Παραιτήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν: «Δεν λυπάμαι»

Μία αναπάντεχη και λίγο έντονη ανακοίνωση έκανε η Αθηναΐς Νέγκα απόψε (24/1) το βράδυ για την παραίτησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της μέσω ενώ tweet πως αποχώρησε από τον σταθμό όπου εργαζόταν και το ύφος έδειχνε να είναι αρκετά έντονο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Παραιτήθηκα από τον rock fm σήμερα, γιατί καμιά φορά χρειάζεται να πεις στον εαυτό σου και στους άλλους I quit. Και όχι, δεν σηκώνουν όλες οι καταστάσεις τυπικές ενημερώσεις 2 εβδομάδων. Δεν λυπάμαι, δεν παραπονιέμαι. Παραιτούμαι».

H ανακοίνωση της παραίτησής της μάλιστα έγινε αρκετές ώρες αφότου είχε βγει στον «αέρα» η εκπομπή της η οποία ήταν καθημερινή από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι.

H Αθηναΐς Νέγκα έκανε και άλλη ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Instagram ανακοινώνοντας την παραίτησή της με άλλο κείμενο. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αντίο @969rockfm, παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικότερα που νομίζω είναι και της μόδας καθώς η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμία φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητά μου για να περιμένω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου. Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες: δεν έχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options, υπάρχει: δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε. Καμία φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτάκι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ, ή I quit ρε!, που είναι και rock τρόπος να φύγεις, σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο, ίσως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Πέρασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!».

Κανείς δεν γνωρίζει το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη παραίτηση όμως η διευκρίνηση της ίδιας της Αθηναΐδας Νέγκα ότι δεν λυπάται για αυτή την εξέλιξη, κρύβει σίγουρα κάποια ένταση, ή εκνευρισμό.

Στο ίδιο μήνυμά της στο tweet, η Αθηναΐς Νέγκα επεσήμανε ότι μερικές φορές κάποιες καταστάσεις -σαν αυτή θα προσθέσουμε εμείς- δεν σηκώνουν τυπικές ενημερώσεις των ιθυνόντων για την αποχώρηση ενός εργαζόμενου που τυπικά πρέπει να ενημερώνει περίπου δύο εβδομάδες πριν από την παραίτησή του.

Να θυμίσουμε ότι η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή τηλεοπτικά στο Action 24 με τίτλο «Καλύτερα αργά», ένα βραδινό talk show με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες για καλεσμένους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved