Αντώνης Σρόιτερ: «Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: «Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι»

Πρεμιέρα έκαναν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης με την εκπομπή, Έλεος έχοντας ως πρώτο καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε για την τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Αρχικά ανέφερε: «Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά»!

Και πρόσθεσε: «Παρουσιαστής ειδήσεων που δεν έχει πάθει κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια είναι ήρωας. Περάσαμε από οικονομική κρίση, χρεοκοπία, πανδημία, πόλεμος και δεν ξέρω τι άλλο θα ξημερώσει, μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει».

Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του και πώς διαχειρίζεται τις εντάσεις, τόνισε:

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό».

Και υπογράμμισε: «Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είμαι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι σταθμοί και λίγοι παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές έχουν το καλό ότι είναι πάρα πολλά χρόνια για να είσαι τόσα χρόνια και να μην σε έχει ξεράσει όλο αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Είναι χαζό να πεις ότι είναι άχρηστοι παρουσιαστές που είναι στην TV εδώ και 20 χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved