Κώστας Μπερικόπουλος: «Τη σχέση με τη Διαμάντω την έχω μέσα μου σαν φυλακτό»
Media

Κώστας Μπερικόπουλος: «Τη σχέση με τη Διαμάντω την έχω μέσα μου σαν φυλακτό»

Αυτή η νύχτα μένει: Για τις εξελίξεις της σειράς αλλά και για το μέλλον της σχέσης του Θοδωράκη με τη Διαμάντω, μίλησε σε πρόσφατη συνέντυευξή του, ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Ο Μήτρος Διαγόρας (τον υποδύεται ο Γιώργος Αρμένης), ο πρώην άντρας της Διαμάντως, είναι πίσω από τη δολοφονία του Βαγγέλη και είναι αυτός που στήνει παγίδες στον Στρατή για να πάρει το «Όνειρο»;

«Ο Θοδωράκης, σε μια μικρή κοινωνία όπως του Αγρίνιου, πιθανόν τα μαθαίνει, αλλά σαν είδηση. Δεν ξέρω αν θα εμπλακεί σε αυτή την ιστορία».

Από την οικογένειά του γνωρίζει κάποιος την ιστορία με τη Διαμάντω;

«Τη σχέση με τη Διαμάντω την έχω μέσα μου σαν φυλακτό κα δεν την έχω συζητήσει ποτέ με κανέναν. Τώρα, αν σε κάποιο επεισόδιο προκύψει ότι είχα εξομολογηθεί κάτι στη γυναίκα μου, ας πούμε, πολύ πιθανό vα έχουμε κάποια ανάλογη σκηνή»

Οι κρυφές συναντήσεις Διαμάντω είναι ψυχή του;

«Σε μια κλειστή κοινωνία, όπου τα πάντα είναι γνωστά, βλέπετε ότι ο Θοδωράκης δεν εμπλέκεται. Είναι αρκετά μακριά από όλο αυτό. Το σκυλί του, η οικογένειά του και ειδικά οι κρυφές συναντήσεις που έχει με τη Διαμάντω είναι η ζωή του. Είναι στο σπίτι και τη βάζει να έχει ανοιχτό το ακουστικό για να την ακούει. Όχι να μιλάνε, αλλά να την ακούει να περιφέρεται, κάνοντας δουλειές στο σπίτι της», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved