Survivor: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της Καρολίνας μετά τα φιλιά με τον Μάριο Πρίαμο
Media

Survivor: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας της Καρολίνας μετά τα φιλιά με τον Μάριο Πρίαμο

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η μητέρα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Survivor all Star, στα οποία η παίκτρια ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Μάριο Πρίαμο.

Η Καρολίνα Καλύβα πριν μπει στο ριάλιτι δημιούργησε μία υπέροχη σχέση με τον Μπο και έχει γίνει γνωστή, όμως από τη στιγμή που είδαμε τα πλάνα της παίκτριας με τον Μάριο Πρίαμο η σχέση του ράπερ με την Καρολίνα τελείωσε.

Η μητέρα της παίκτριας του survivor all star μίλησε στο Πρωινό μας και αναφέρθηκε στον Μπο και υποστήριξε πως η κόρη της άφησε το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του για να το πουλήσει.

Η μητέρα της λοιπόν είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ:«Ο Μπο γνωστοποίησε τη σχέση του με την Καρολίνα τη δεύτερη ημέρα που η Καρολίνα είχε αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Χθες συναντήθηκα με τον Μπο για το περιβόητο αυτοκίνητο που έχει αφήσει η Καρολίνα στο σπίτι του. Η Καρολίνα δεν το άφησε εκεί για να γυρίσει να το πάρει, αλλά για να το πουλήσει. Ο Μπο το παρουσιάζει ότι το άφησε εκεί για να γυρίσει σε αυτόν»!

Άραγε ποια θα είναι η αντίδραση του ράπερ στις πρώτες δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved