Παράδεισος: Γιούλη Τσαγκαράκη: «Η Σύρμω κρατάει τις αξίες της εποχής»
Media

Παράδεισος: Γιούλη Τσαγκαράκη: «Η Σύρμω κρατάει τις αξίες της εποχής»

Tην έχουμε λατρέψει ως Σύρμω στον «Παράδεισο των κυριών» του ALPHA. Η Γιούλη Τσαγκαράρη, χάρη στην υποκριτική της δεινότητα, αφήνει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της σε όποιον ρόλο της αναθέσουν.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναλύει τον χαρακτήρα της και μιλά για τις εξελίξεις.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία σας στη μικρή οθόνη είναι συνεχής και ιδιαίτερα αισθητή. Το εισπράττετε αυτό από το " κοινό;

«Από τις “Σέρρες" και μετά σε μεγάλο βαθμό. Υπήρχε κόσμος που είδε τη σειρά στον ΑΝΤ1+ και του άρεσε πολύ η θεία Σταματίνα. Τώρα στον “Παράδεισο" το εισπράττω ακόμη περισσότερο γιατί είναι μια καθημερινή σειρά και σε ένα ελεύθερο κανάλι. Πολλές φορές με σταματούν, κυρίως μεγάλες γυναίκες, και μου λένε τις εντυπώσει τους για τον χαρακτήρα που υποδύομαι. Μάλιστα μου κάνουν και παρατηρήσεις για το πώς συμπεριφέρομαι στην κόρη μου. Εγώ τους καθησυχάζω και τους λέω ότι η Σύρμω θα έρθει πιο κοντά στο κορίτσι της και θα γίνει πιο γλυκιά και πιο τρυφερή».

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ έντονος χαρακτήρας

«Εγώ στην αρχή θα την έλεγα μέχρι και στριφνή. Έπρεπε να καταλάβω τον λόγο που είναι έτσι. Τα έβαλα κάτω, είδα την εποχή κι έδειξα κατανόηση, όπως κάνουμε όλοι οι ηθοποιοί για να καταλάβουμε τον ρόλο. Είναι σαν να γνωρίζεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά, να συνομιλείς μαζί του και να προσπαθείς να καταλάβεις ποιον έχεις απέναντι σου. Σε κάποια συμφωνώ μαζί της και σε άλλα διαφωνώ, αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία. Η Σύρμω κρατάει τις αξίες της εποχής και πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να μην παρασύρεται από το δυτικό πρότυπο. Δηλαδή πιστεύει πως δεν πρέπει τα κορίτσια να παρασύρονται και να γίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι, επειδή αυτό επιτάσσει η μόδα, γιατί θα οδηγηθούν σε λάθος μονοπάτια. Με τη συμπεριφορά της πραγματικά προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη της. Απλώς έχει έντονο κι επιθετικό τρόπο».

Όμως όλοι τελικά την έχουν αγαπήσει για τη μεγαλοψυχία της.

«Ναι, γιατί η συγγραφέας μας η Δήμητρα Τσόλκα, προς τιμήν της, ανοίγει τους ρόλους και το ίδιο έκανε και με αυτόν της Σύρμως και φώτισε κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα της. Πλέον η ηρωίδα μου μιλάει πιο ζεστά ακόμη και στον συντοπίτη της, τον Θωμά», εξηγεί η ηθοποιός στο tv24

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved