Παπακώστα: «έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστώ και πάλι στο Σασμό»
Media

Παπακώστα: «έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστώ και πάλι στο Σασμό»

Την πρωτοείδαμε την περσινή σεζόν στον «Σασμό» του ALPHA όπου κέντρισε το ενδιαφέρον μας.

Φέτος την παρακολουθούμε στην εξίσου επιτυχημένη δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» του MEGA στον ρόλο της Ολγας, μιας νεαρής κοπέλας που δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής και την καλύτερη πλευρά του χαρακτήρα της.

Ο λόγος για την Ευθαλία Παπακώστα, η οποία ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών και από τα πρώτα δείγματα δουλειάς της φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει για τα καλά.

Τηλεοπτικά μας συστηθήκατε μέσα από τον «Σασμό» με τον ρόλο μιας τυφλής κοπέλας, της Κλαίρης, και αφήσατε με την ερμηνεία σας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το εκλάβατε αυτό;

«Ενιωσα ότι πήγε πολύ καλά. Το κατάλαβα από τις αντιδράσεις του κόσμου που με πετύχαιναν στον δρόμο και προσπαθούσαν να διαπιστώσουν αν είμαι όντως τυφλή. Νομίζω τελικά ότι το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο γιατί ο συγκεκριμένος ρόλος ενείχε ένα ρίσκο».

Θα εμφανιστείτε ξανά στη σειρά ως γκεστ;

«Υπάρχει μια επικοινωνία με την παραγωγή κι έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Είναι πιθανόν να συμβεί. Είναι θέμα σεναρίου».

Και τη φετινή σεζόν όμως είστε σε μια παραγωγή, το «Μαύρο ρόδο», που σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία.

«Μα δεν το πιστεύω (ενθουσιασμένη). Είναι φοβερό να έχω συμμετοχή σε δύο σίριαλ που αρέσουν στον κόσμο. Οταν ξεκινάει μια παραγωγή δεν ξέρεις τι πορεία θα έχει, αλλά θεωρώ, πως με αυτούς τους συντελεστές και με μια τόσο ωραία ιστορία υπήρχαν όλα τα εχέγγυα για να έχει μια καλή πορεία. Εκτιμώ πολύ αυτό που μου συμβαίνει. Δεν το θεωρώ δεδομένο. Χαίρομαι τη συνεργασία μου σε μια τηλεοπτική δουλειά με εξαιρετικούς ηθοποιούς, καλογραμμένο σενάριο και δυνατή σκηνοθεσία».


Πάντως φαίνεται πως οι παράνομοι έρωτες συγκινούν ακόμα.

«Νομίζω ότι ο έρωτας, ο θάνατος και ο χρόνος είναι τα τρία βασικά συστατικά για ένα έργο, ειδικά όταν πρέπει να προσελκύεις καθημερινά τον τηλεθεατή. Ο έρωτας άλλωστε είναι βασικό ένστικτο και αφορά όλους. Αυτή είναι η κυρίως συνταγή», λέει η ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved