Μενεγάκη: H Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 χρονών και ετοιμάζει υπερπαραγωγή πάρτι
Media

Μενεγάκη: H Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 χρονών και ετοιμάζει υπερπαραγωγή πάρτι

H Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 χρονών σε δύο βδομάδες περίπου και η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ετοιμάζει υπερπαραγωγή πάρτι!

Η κόρη της ενηλικιώνεται και η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι εδώ και έξι μήνες σχεδιάζει το πάρτι της.

Αφορμή για να αποκαλύψει τις ετοιμάζει για την Λάουρα Λάτσιου στάθηκαν τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είπε ότι έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τη μικρή και πέφτουν ημέρα Πέμπτη!

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 χρονών και φέτος τελειώνει το σχολείο και όπως φαίνεται... αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάται μιας και η μαμά της ετοιμάζει εδώ και καιρό ένα υπέροχο πάρτι.

Να σας θυμίσουμε ότι κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, μιας και έχουν λίγες μέρες διαφορά… Όπως έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια διοργανώνει ένα πάρτι για φίλους και συγγενείς κάθε χρόνο στο σπίτι της. Φέτος όμως λόγω της πανδημίας, η Ελένη Μενεγάκη δεν διοργάνωσε κάποιο πάρτι και τα δυο κορίτσια της, Λάουρα και Βαλέρια γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους κάνοντας ένα μικρό οικογενειακό πάρτι!

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει για την κόρη της, Λάουρα μέσα από παλιότερη εκπομπή της: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Λάουρα λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…»».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved