Έρωτας φυγάς: Σταθερή άνοδος στην τηλεθέαση
Media

Έρωτας φυγάς: Σταθερή άνοδος στην τηλεθέαση

Έρωτας φυγάς: Η καθημερινή σειρά του OPEN που αγάπησε το κοινό, σημειώνει συνεχή άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης με διψήφια ποσοστά, κερδίζοντας κάθε εβδομάδα ακόμα περισσότερους τηλεθεατές.

Ενδεικτικά, από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά η σειρά έχει σταθερά διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης στο 18-54 (10,7%), ενώ από τον Οκτώβριο στο σύνολο του κοινού ανεβάζει συνέχεια τον δείκτη τηλεθέασης σημειώνοντας την εβδομάδα 16-22 Ιανουαρίου μέσο όρο 15,2%. Αυτό αντιστοιχεί σε 492.000 τηλεθεατές μόνο για την live μετάδοσή του, ενώ μαζί με την μεταχρονολογημένη τηλεθέαση αγγίζει τους 506.000 τηλεθεατές.

Οι εξελίξεις καθηλώνουν και αυτή την εβδομάδα στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ». Η Δήμητρα ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας του άντρα της, Φίλιππου, η Χαρά και η Ελπίδα αντιμετωπίζουν ενωμένες πια τον Μήτσο, ο Ιάσονας ξανασμίγει με την Αλεξάνδρα και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι Στέφανος και Μαργέτα περνά μία βραδιά πάθους μαζί!

Σήμερα στις 17:45 θα δούμε τον Ιάσονα, ο οποίος παρά τις ενστάσεις της μητέρας του, αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα και περιμένει να υποστεί τις συνέπειες.

Ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να αφήσει πίσω του ό,τι έχει γίνει και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του με την Ευγενία. Ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν να παίζουν το επικίνδυνο τους παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved