Μαύρο Ρόδο: Αλεξία και Βίκος έρχονται κοντά! Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή
Media

Μαύρο Ρόδο: Αλεξία και Βίκος έρχονται κοντά! Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Οι εξελίξεις στο «Μαύρο ρόδο», αναμένονται απρόβλεπτες. Η Φιλαρέτη παραιτείται από την ηγουμενία και σχεδιάζει την εκδίκησή της εναντίον της Κασσιανής.

Παράλληλα, η Αλεξία αναζητά συνεχώς αφορμές για να συναντάει κρυφά τον Βίκο. Γεμάτα ανατροπές είναι τα παρακάτω επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA. Μία από τις ιστορίες που πρόκειται να μας απασχολήσουν είναι αυτή της ηγουμένης και της Κασσιανής των οποίων η κόντρα αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Σύμφωνα με το MYTV, η Φιλαρέτη μαθαίνει για τις νέες δολοπλοκίες που ετοιμάζει η μοναχή και την τιμωρεί. Συγκεκριμένα, δίνει εντολή να κρατηθεί στο κελί της.

Σύντομα, ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτησή της και εκβιάζει την ηγουμένη με την αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος της. Εκείνη προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων του μοναστηριού, αλλά δεν τα καταφέρνει. Βέβαια, για όλα αυτά ενημερώνεται ο μητροπολίτης, ο οποίος ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει κάθε επαφή με τον Γιώργο, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται έντονα για την καθαίρεσή της. Λίγες ημέρες αργότερα, στο ηγουμενοσυμβούλιο, η τελευταία αναλαμβάνει την ευθύνη όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και παραιτείται από την ηγουμενία.

Η Κασσιανή δεν κρύβει τη χαρά της, ενώ όταν μαθαίνει ότι η Αυξεντία προτίθεται να διεκδικήσει την ηγουμενία, κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Και τα καταφέρνει. Μόνο που η Κασσιανή αγνοεί ότι η Φιλαρέτη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και όλο αυτό που συμβαίνει είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να την εκδικηθεί. Κι ενώ στο μοναστήρι έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές, ο θάνατος της Αγγελικής έχει ανατρέψει τις ισορροπίες στην οικογένεια Καστρινού. Κι αυτό γιατί η Αλεξία αρχίζει να κάνει κάποια κρυφά ραντεβού με τον Βίκο.

Αρχικά, η κοπέλα επικοινωνεί μαζί του θέλοντας να του παραδώσει ένα γράμμα που άφησε γιa αυτόν η μητέρα της.Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, αισθάνονται και οι δύο την ανάγκη να βρίσκονται πιο συχνά για να συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον. Έτσι, ο Βίκος και η Αλεξία έρχονται πιο κοντά. Όμως, ο Παναγιώτης ανακαλύπτει ένα απ’ αυτό τα κρυφά ραντεβού και ζητάει εξηγήσεις από την αγαπημένη του. Λίγο μετά, μαθαίνει και ο Θέμης για τις συναντήσεις της κόρης του με τον εχθρό του και εξαγριωμένος, της ζητάει να σταματήσει να τον βλέπει. Τότε, η Αλεξία τα βάζει με όλη της την οικογένεια και ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο ότι δεν πρόκειται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν σχετικά με ποιον θα βλέπει και τι θα κάνει στη ζωή της.

Έτσι, λοιπόν, η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να συναντιέται με τον άλλοτε εραστή και δολοφόνο της μητέρας της, αποκαλύπτοντάς του κομμάτια από τη ζωή της Αγγελικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved