Τρία Μίλια: Όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια–Αποκαλύψεις, εκδίκηση και απόπειρες δολοφονίας
Media

Τρία Μίλια: Όλα όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια–Αποκαλύψεις, εκδίκηση και απόπειρες δολοφονίας

Τρία Μίλια: Ευθύμης και ο Τίμος ξεσκεπάζουν την ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται πίσω από το «Μάτι», δηλαδή τη μητέρα της Λίζας, και προσπαθούν να τις παγιδεύσουν για να τα παραδεχθούν όλα.

Ακόμη, ο Στέφανος, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, εμφανίζεται μπροστά στον Μιχάλη και του εξηγεί γιατί ήθελε να τον βλάψει, ενώ η Ματίνα σημαδεύει με όπλο την Κάτια...

Γεράσιμος και η Κάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πίσω από όλα όσα συνέβησαν κρυβόταν ο Στέφανος. 0 Μιχάλης νιώθει πληγωμένος, αλλά μέσα του ελπίζει ο αδελφός του να είναι ζωντανός, και η Φωτεινή προσπαθεί να τον στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί. Κάποια στιγμή, όμως, το Λιμενικό πληροφορεί τους παραπάνω ότι σταματάει τις έρευνες για την ανεύρεση του Στέφανου και όλοι χάνουν τις ελπίδες τους. Στο μεταξύ, ο νεαρός ζει και έχει καταλήξει τραυματισμένος στο σπίτι της Ανθής, μιας νεαρής νοσοκόμας, που τον περιθάλπει.

0 Ευθύμης πιστεύει πως πίσω από τα γεγονότα υπάρχει κάποιο ακόμα πρόσωπο, εκτός από τον Στέφανο, και ξεκινά νέο κύκλο ερευνών για να το βρει. Γρήγορα, κάνει μια απρόσμενη ανακάλυψη που τον οδηγεί στην πραγματική ταυτότητα του προσώπου που κρύβεται πίσω από το «Μάτι». Δεν είναι άλλη από τη μητέρα της Λίζας, τη Ματίνα. Αργότερα, ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τη Μάνια για να συζητήσουν και τη σώζει από ένα αυτοκίνητο που παραλίγο να τη χτυπήσει. Από την άλλη, ο Πέτρος επιστρέφει από τους αγώνες κολύμβησης, έχοντας κερδίσει ένα μετάλλιο, και η Κλειώ ενθουσιάζεται

Η Βασιλική ανακοινώνει στη Διονυσία και στον Χρόνη μια σημαντική απόφαση που έχει πάρει για το μαγαζί της. θέλει να το πουλήσει και να φύγει για πάντα από τη Δρακόνησο. Σύντομα, ενώ είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς και για μια νέα ζωή, στην Αθήνα, δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον αγαπημένο της, τον Λάμπη. Εκείνος, ο οποίος είχε πάρει μετάθεση πριν από λίγους μήνες, της ανακοινώνει ότι επιστρέφει στο νησί και ότι θέλει να συνεχίσουν τη σχέση τους από εκεί που την είχαν αφήσει. Έτσι, η Βασιλική αποφασίζει να μη δεχτεί την πρόταση να πάει στην Αθήνα και να μείνει στο νησί μαζί του.

Όλοι, όμως, της λένε ότι πρέπει να το ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά. Ταυτόχρονα, η Ελένη υποψιάζεται πως ο Χάρης σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τον αποφύγει με κάθε τρόπο. Όμως, δεν τα καταφέρνει και αναγκάζεται να του πει ότι δεν νιώθει έτοιμη για ένα σοβαρό βήμα όπως είναι ο γάμος. Από την άλλη, η Δέσποινα αποφασίζει τι θα κάνει με το θέμα του διαζυγίου από τον Τίμο. Κι ενώ ο άντρας προσπαθεί να την πλησιάσει, η Δέσποινα, ούσα φορτισμένη, υπογράφει τα χαρτιά του πολύκροτου διαζυγίου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ίδια ανακοινώνει στον Τίμο και στις κόρες τους την απόφασή της να παραμείνουν μια αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια. 0 Νικόλας τώρα, με αφορμή την εξαφάνιση του Στέφανου, προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Γεράσιμο, αλλά εκείνος παραμένει τυπικός απέναντι του. Δεν μπορεί να αποδεχθεί τόσο εύκολα το κοινό παρελθόν που τον συνδέει με την Κάτια, ούτε όλα όσα έχουν μεσολαβήσει.

Η Ανθή εμποδίζει τον Στέφανο να φάει το φαγητό που του έχει δώσει, αποκαλύπτοντάς του ότι ήθελε να τον δηλητηριάσει, επειδή και εκείνος, στο παρελθόν, σκότωσε τον άντρα της. Παράλληλα, ο Ευθύμης αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι ο εγκέφαλος πίσω από όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν συμβεί είναι η μητέρα της Λίζας και παθαίνουν μεγάλο σοκ. Στη συνέχεια, ο πρώτος, με τη βοήθεια του Τίμου καιτηςΦωτεινής, προσπαθεί να παγιδεύσει τη Λίζα, προκειμένου να παραδεχθεί όσα ξέρει. Εκείνη ομολογεί ότι το «Μάτι» είναι η μητέρα της αλλά όταν της ζητούν να τους βοηθήσει να την παγιδεύσουν, το σχέδιο αποτυγχάνει. Αργότερα ο Μιχάλης δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο γραφείο του.

0 Στέφανος, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, εμφανίζεται μπροστά στον αδελφό του και του αποκαλύπτει την αιώνια έχθρα απέναντι του καθώς και τον λόγο για τον οποίο ήθελε να τον βλάψει. 0 Μιχάλης δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, μένει έκπληκτος και εξοργίζεται. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γεράσιμος ενημερώνει την Κάτια ότι βρέθηκε αγοραστής για το σπίτι τους. Λίγο μετά, η Ματίνα επισκέπτεται το ζευγάρι και ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι τους προκειμένου να μένει εκεί η κόρη του άντρα, η Λίζα! Ξαφνικά, όμως, βγάζει το όπλο της και απειλεί την Κάτια, αποκαλύπτοντας στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον κάνει να πληρώσει επειδή την απέρριψε στο παρελθόν.

Εκείνη τη Στιγμή, φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος. Η Ματίνα σημαδεύει τον Μιχάλη, αλλά ο Στέφανος μπαίνει μπροστά. Τότε, έρχεται και η Λίζα, και απειλεί με όπλο τη μητέρα της. Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές μέρες για τη Δρακόνησο ανήκουν στο παρελθόν και ο γάμος του Μιχάλη και της Φωτεινής γεμίζει χαρά τους κατοίκους του νησιού. Τα ψέματα, οι εντάσεις και τα μυστικά έχουν δώσει τη θέση τους στην αγάπη και την ηρεμία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved