Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι ετοιμάζει η Βαλέρια, που θα φέρει στον Πλάτανο δυσάρεστες αναμνήσεις;
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι ετοιμάζει η Βαλέρια, που θα φέρει στον Πλάτανο δυσάρεστες αναμνήσεις;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η παπάγια, αν και πολύ απογοητευμένη, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα αδέρφια Μπομπότη

Ο Σώτος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, μόνο έτοιμοι δεν είναι, και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ποιος τους έχει καταλάβει και τους έχει αφήσει το ανώνυμο σημείωμα. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει πίσω την περιουσία που έχασε, ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει τρόπο να τη βάλει στον «ίσιο» δρόμο, έστω και αργά.

Ο Χαραλάμπης με τον Θύμιο τσακώνονται ασταμάτητα στο κελί της φυλακής, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα τρέχουν να τα οργανώσουν όλα για την ΜΚΟ. Τι ετοιμάζει η Βαλέρια, που θα φέρει στον Πλάτανο δυσάρεστες αναμνήσεις απ’ τα παλιά; Τι θα κάνει η Σύλβια, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, για το τι κάνουν πραγματικά στο χωριό ο άντρας της και ο αδερφός του;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Βαλέρια είναι έξαλλη που έμεινε στον… άσο, κι αφού δεν καταφέρνει να κλέψει τα λεφτά του Ηλία για να ισοφαρίσει τη χασούρα της, αποφασίζει να εκβιάσει τον Πετράν και τον Σώτο, πως αν δεν της δώσουν λύσεις, θα βγει να τους ξεφωνίσει με… ντουντούκα. Ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο Φωτεινό για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων, την ώρα που ο Τζώρτζης επιστρέφει σώος και αβλαβής στο χωριό, βάζοντας τέλος στα παρανοϊκά σενάρια του Κανέλλου.

Η Σύλβια, πάλι, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Αγγέλας, και στήνει την τέλεια παγίδα στα δυο αδέρφια, για να μάθει επιτέλους την αλήθεια. Θα την αντέξει όμως; Η Μαριλού, που δεν αντέχει τις τύψεις της, αποφασίζει να μείνει στον Πλάτανο και να διακόψει τη συνεργασία της με τη Μυρτώ, αλλά στο αγαπημένο μας χωριό, ουδέν κρυπτόν υπό… τον Πλάτανο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved