Survivor All Star: Η Βαλαβάνη στηρίζει ξεκάθαρα τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Η ανάρτησή της για εκείνον
Media

Survivor All Star: Η Βαλαβάνη στηρίζει ξεκάθαρα τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Η ανάρτησή της για εκείνον

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη  μπορεί να αποχώρησε πριν απο μερικές ημέρες οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την ψηφοφορία του κοινού, ωστόσο δεν σταματά στιγμή να στηρίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης. 

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων, μετά από την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ μετά την συγκεκριμένη εμπειρία.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το συμβούλιο του Survivor All Star και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα επέστρεψε και στην Ελλάδα, πίσω στην ζωή και την καθημερινότητά της πριν από το ριάλιτι. Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως έχει ήδη αναφερθεί, δεν είναι πλέον ζευγάρι στη ζωή, αλλά μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ μεγάλη αγάπη και μια ιδιαίτερη σχέση, που δύσκολα θα χαλάσει για τον οποιονδήποτε λόγο.

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε, η Ευρυδίκη, μετά την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη, δεν σταματά στιγμή να παρακολουθεί το Survivor All Star, ενώ όπως είδαμε, υποστηρίζει μέχρι τελικής πτώσεως τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος και δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους στίβους μάχης, για να καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά. Εξάλλου, η Ευρυδίκη κατά την αποχώρησή της του είπε: "Μην το ξεχάσεις, θέλω να το κερδίσεις και να γυρίσεις με το κύπελλο στο σπίτι".

Η ίδια, το βράδυ της Τρίτης 24-1 παρακολούθησε το Survivor All Star και δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας #teamvasalos.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved