Survivor All Star: «Απασφάλισαν» Μαριαλένα και Καρολίνα εναντίον του Κρις Σταμούλη: «Έχεις θράσος»
Media

Survivor All Star: «Απασφάλισαν» Μαριαλένα και Καρολίνα εναντίον του Κρις Σταμούλη: «Έχεις θράσος»

Survivor All Star: Ο κακός χαμός συνέβη στην καλύβα των Μπλε μετά τα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο χτες το βράδυ (24/1).

Ο Κρις Σταμούλης και τα λεγόμενά του όμως ήταν αυτά που ενόχλησαν περισσότερο τις συμπαίκτριές του Καρολίνα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη οι οποίες ήταν φίλες και εκτός παιχνιδιού.

Ο Κρις είπε ότι ψήφισε προς αποχώρηση την Καρολίνα για όσα είδαν όλοι στην απομακρυσμένη καλύβα μέσα στη ζούγκλα με τον Μάριο Πρίαμο και το βράδυ, κατά την επιστροφή τους στην καλύβα, σε μία κουβέντα γύρω από τη φωτιά η Μαριαλένα και η Καρολίνα τον έπιασαν από τα... μούτρα για όσα είχε πει λίγο πριν στο Συμβούλιο.

Η Μαριαλένα τού θύμισε ότι δεν μπορούσε να υποστηρίζει ότι ψήφισε την Καρολίνα για την επαφή της με τον Μάριο Πρίαμο τη στιγμή που όλα αυτά είχαν συμβεί πριν καν εκείνος μπει στο παιχνίδι, με την Καρολίνα, φανερά εκνευρισμένη να του λέει ότι μόνο εικασίες θα μπορούσε να κάνει για εκείνη. Μάλιστα τόνισε πως αν της έλεγε πως την είχε ψηφίσει για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα το δεχόταν, δεν δέχεται όμως την ψήφο του για κάτι που εικάζει. Δείτε το βίντεο με τον καβγά τους στην καλύβα.

H Καρολίνα δείχνει να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τον Κρις καθώς σε δηλώσεις της στην κάμερα την επόμενη μέρα είπε: «Με τι αέρα έχεις μπει; Έχεις πολύ θράσος». Και συνέχισε σε μία κουβέντα με τη Μαριαλένα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο:

«Είναι ένας παίκτης φαγωμένος, διαβασμένος κι εισέρχεται σε ένα παιχνίδι και σε μία κατάσταση που δεν ήταν καν παρών κι έχει λόγο να πει για κάτι που έγινε πριν μπει στο παιχνίδι κι εμείς δεν δώσαμε καν δικαίωμα και δεν θέλαμε να φέρουμε την ομάδα σε δύσκολη θέση λόγω της ποινής».

Όμως θυμωμένη είναι και η Μαριαλένα η οποία με δηλώσεις της τον κατακεραύνωσε για ακόμα μία φορά. «Ο Κρις με έπιασε λίγο εξαπίνης και είπε κάποια πράγματα που τον ενοχλούσαν αλλά ποτέ δεν τα είπε μπροστά μου. Του είπα λοιπόν μετά στην καλύβα αργά το βράδυ. Να το συζητάμε, να το λύνουμε ή να μη το λύνουμε. Υποτίθεται ότι είμαστε μία ομάδα. Δεν χρειάζεται να φέρεις τον άλλον σε δύσκολη θέση. Έλα πες το μπροστά μου. Απλά ήθελε με κάποιον τρόπο να φανεί. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η Μαριαλένα για τον Κρις:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved