Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού!
Media

Survivor All Star: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού!

Survivor All Star: Πολλή δύναμη και δυναμισμό απαιτούσε ο σημερινός στίβος μάχης για τους Κόκκινους και τους Μπλε οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν το λαχταριστό έπαθλο φαγητού! 

Με την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων αλλά και την ψηφοφορία του κοινού το Survivor All Star κράτησε αμείωτο χθες (24/1) το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι και το συμβούλιο όπου είδαμε ότι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα που είχαν ψηφιστεί τις προηγούμενες μέρες.

Απόψε (25/1) είδαμε πως οι παίκτες, κυρίως της Μπλε ομάδας ήρθαν σε σύγκρουση, με τον Κρις Σταμούλη να μπαίνει στο στόχαστρο των συμπαικτριών του Μαριαλένας και Καρολίνας επειδή εκείνος στο συμβούλιο είπε ότι είχε ψηφίσει την τελευταία λόγω των κρυφών ραντεβού της με παίκτη της αντίπαλης ομάδας, τον Μάριο Πρίαμο.

Τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή για την Μπλε ομάδα η οποία κατέκτησε τη νίκη, παρ' όλο που κάποια στιγμή το σκορ ήταν ίσο. Μάλιστα τον τελευταίο πόντο τον έφερε η Καρολίνα η οποία είναι αυτές τις μέρες στο μάτι του κυκλώνα για την ομάδα της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η νίκη των Μπλε όπως ήταν φυσικό έφερε εκνευρισμό στους Κόκκινους οι οποίοι είχαν ανάγκη και εκείνοι να φάνε το έπαθλο φαγητού που είχε ο αγώνας, που ήταν παραδοσιακές πίτες.

Οι Διάσημοι, λίγα λεπτά μετά την ήττα τους έψαχναν να βρουν τον λόγο που είχαν χάσει μόλις από τους αντιπάλους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved