«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος: «Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;»
Media

«Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος: «Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;»

O Τριαντάφυλλος μίλησε για το survivor, το φλερτ της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τόνισε ότι δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.


Ο Τριαντάφυλλος είπε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο παιδαρά, και να κοιτάς τον Μάριο; Είναι στεναχωρημένος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει»!


Και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor, δεν πάω εγώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λ@τούμπα και ότι θα μπω με 40.000 τον μήνα. Τελικά κ@λ@τούμπες είναι αυτοί. Απέδειξα ότι δεν πρόκειται να πάω ούτε με 100.000 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί»!

Και φυσικά αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος και στον Βασάλο λέγοντας: «Ο Βασάλος μια χαρά, δε μιλάει, ειναι να περάσει η βδομάδα να πάρουμε το τάλιρο. Δε μετάνιωσα για αυτά που είπα για εκείνον. Κάθεται εκεί με το 17-18%. Ειρωνεύτηκε το 60% το δικό μας. Βασάλο μου έτσι ειναι αγόρι μου. 17-18-19% το πολύ. Είχες στο μυαλό σου ρε φίλε στο βαν πριν φύγεις, να πεις κάτι για μένα ειρωνικά και για το 60%. Να όμως που ήρθε μπούμερανγκ. Μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του».


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved