My Style Rocks: Τα πολύωρα γυρίσματα, τα νεύρα των κοριτσιών και το απίθανο χιούμορ του Σκουλού
Media

My Style Rocks: Τα πολύωρα γυρίσματα, τα νεύρα των κοριτσιών και το απίθανο χιούμορ του Σκουλού

Πρόσω ολοταχώς έχει μπει από την παραγωγή της Acun Media για να προχωρήσουν στα γυρίσματα των επεισοδίων του My Style Rocks

Το αγαπημένο παιχνίδι της μόδας επέστρεψε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ με νέα παρουσιάστρια και νέα κριτική επιτροπή και σιγά σιγά χτίζει το κοινό του. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι εκείνη που ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης και δείχνει να το απολαμβάνει κι ας είναι ένα εντελώς νέο project για την ίδια στο κομμάτι της παρουσίασης.

Στην κριτική επιτροπή ο "παλιός" Στέλιος Κουδουνάρης, όπως λέει κι ο ίδιος με χιούμορ είναι αλλιώς, υποδέχτηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό σε μια σύνθεση που είναι αμιγώς σχετική με τη μόδα και το style. Μιλώντας και με τους τρεις τους αντιλαμβάνεται κανείς πως ήταν ακριβώς αυτή η συνάφεια του concept που τους ιντριγκάρισε να βρίσκονται εκεί.

Από τους τρεις τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι εκείνη που μπαίνει σε μεγάλα κέφια στο πλατό του My Style Rocks, συνήθως χορεύοντας στον ρυθμό του τραγουδιού που ακούγεται από τα ηχεία του χώρου, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός μάλλον είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι.

Την ημέρα που βρεθήκαμε στα γυρίσματα, παρακολουθώντας το πρώτο από τα τρία επεισόδια που ήταν προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν, η Ηλιάνα μιλούσε με τη μητέρα της σε βιντεοκλήση την ώρα που ο Δημήτρης Σκουλός έμπαινε στο στούντιο και καθόταν στη θέση του δίπλα της. "Πες γεια στη μαμά μου" του είπε εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο... "Καλημέρα σας, τι κάνετε; Τι όμορφη γυναίκα είστε, πώς βγάλατε αυτό εδώ;" την πείραξε ο πετυχημένος φωτογράφος μόδας κάνοντας και τις δύο γυναίκες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Το γύρισμα πηγαίνει live on tape. Δηλαδή, σαν να μεταδιδόταν κανονικά εκείνη την ώρα κι αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό για να υπάρξει διακοπή - τη μέρα που βρεθήκαμε εκεί, υπήρξε αποχώρηση παίκτριας από το πλατό γιατί εκνευρίστηκε τόσο από την κριτική, όσο και από τη βαθμολογία της ειδικά όταν είδε τους βαθμούς και τις κριτικές σε όσες ακολούθησαν τη δική της εμφάνιση- το γύρισμα σταμάτησε και οι άνθρωποι της παραγωγής ανέλαβαν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να επιστρέψει στο πλατό.

Το απρόσμενο διάλειμμα ήρθε σαν "δώρο" για την Κατερίνα Καραβάτου που καθώς είναι η μόνη που παραμένει όρθια με τα τακούνια καθ' όλη τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος το να καταφέρει να κάτσει λίγο και να χαλαρώσει τα πόδια της το λες κι ευτυχία.

Κατά τα άλλα το κλίμα ανάμεσα σε όλους είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο, όχι ανάμεσα στις παίκτριες, εκεί υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός αν και ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες φιλίες/συμμαχίες. Κι όσο περνάει ο καιρός ότι συμβαίνει στο My Style Rocks, και με την είσοδο της νέας παίκτριας μετά από την αποχώρηση του Gala, θα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Εμείς πάντως το απολαύσαμε το πρώτο επεισόδιο της τρίτης εβδομάδας του διαγωνισμού της μόδας που θα προβληθεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και ανυπομονούμε να δούμε και τα επόμενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved