Μπόμπα: Ο Τανιμανίδης κάνει πρεμιέρα με το Dragon’s Den και δες πώς του ευχήθηκε! Φωτό από το πλατό
Media

Μπόμπα: Ο Τανιμανίδης κάνει πρεμιέρα με το Dragon’s Den και δες πώς του ευχήθηκε! Φωτό από το πλατό

Πρεμιέρα κάνει απόψε το Dragon’s Den με τον Σάκη Τανιανίδη!

Η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο πλατό παρακολουθώντας ένα από τα γυρίσματα και λίγες ώρες πριν την πρώτη επίσημη εύχεται στον αγαπημένο της. Η ίδια όπως θα δεις ανέβασε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πλατό και γράφει:

«Σήμερα 10 η ώρα το βράδυ στον @ant1tv είναι η πρεμιέρα ενός σόου @dragonsdengreece που ήρθε να αλλάξει την ελληνική τηλεόραση! Ήρθε να σε εμπνεύσει και να σε διασκεδάσει… έχω δει λίγα πρώτα λεπτά και πραγματικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!
Την καλυτερότερη επιτυχία!!!

Γράψτε μου πως σας φάνηκε γιατί είμαι σίγουρη θα σας αρέσει πολύ»

Δες τις φωτογραφίες

To DragonsDenγνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00, έρχεται για πρώτη φορά και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι Έλληνες DRAGONS θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο DRAGONSDEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved