Παγιδευμένοι: Νύχτα πάθους για τον εισαγγελέα Μαρκέτο και την Άννα!
Media

Παγιδευμένοι: Νύχτα πάθους για τον εισαγγελέα Μαρκέτο και την Άννα!

Παγιδευμένοι: Μετά την αποφυλάκιση της Άννας, τα πράγματα στο σπίτι της οικογένειας Ροδίτη δείχνουν να ηρεμούν.

Η Χρύσα με τον Νίκο έχουν βρει πια τις ισορροπίες τους, όταν ένα νέο έρχεται να τους ταράξει ξανά!

Η Χρύσα μαθαίνει ότι η ξαδέρφη της, η Δώρα, με την οποία την απατούσε ο Νίκος, είναι έγκυος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο άντρας της ίδιας της Δώρας, ανυποψίαστος, είναι ενθουσιασμένος με το νέο, όμως όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν καλά ότι αυτό το παιδί μπορεί να έχει άλλον πατέρα... Και η Ειρήνη, όμως, αναστατώνεται όταν φτάνει στα χέρια της ένα μήνυμα από τον Κοσμά.

Ο άντρας της, που εξαφανίστηκε ξαφνικά χωρίς να δώσει σημεία ζωής, της στέλνει γράμμα από το καράβι στο οποίο έχει μπαρκάρει για να της πει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Πίσω από το γράμμα αυτό βρίσκεται στην πραγματικότητα ο Γεράσιμος, ο οποίος θέλει να καθησυχάσει την οικογένεια ώστε να σταματήσει να ψάχνει. Και για την ώρα τα καταφέρνει, αφού η Ειρήνη πιστεύει ότι όντως ο άντρας της βρίσκεται σε δουλειά και κάποια στιγμή θα επιστρέφει. Καθησυχασμένη, στρέφεται πια στην Άννα, καθώς θέλει να μάθει ποια ακριβώς είναι η σχέση της κόρης της με τον Δημήτρη.

Κατ’ αρχάς, πλέον οι δυο τους συνεργάζονται ως δικηγόροι σε μια νέα υπόθεση που εκείνη αναλαμβάνει. Μια υπόθεση, όμως, που δημιουργεί στον Δημήτρη πολλά ερωτηματικά. Κι όταν τα εκφράζει στη... σύζυγό του, μια νέα κόντρα ξεκινά.

Μια κόντρα που, όμως, θα γίνει αφορμή για να ξεπεράσουν επιτέλους όλες τις αναστολές που τους χώριζαν μέχρι τώρα και να περάσουν την πρώτη ερωτική τους βραδιά στο γραφείο της. Μια στιγμή που περιμένουν εδώ και καιρό οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς και η οποία θα δικαιώσει τις προσδοκίες τους με το παραπάνω!

Το επόμενο πρωί, η Ειρήνη θα έρθει στο γραφείο της κόρης της για να της πει για το μήνυμα του Κοσμά, θα δει το σακάκι του Δημήτρη στον καναπέ και θα καταλάβει ότι αυτός και η Άννα είναι αληθινό ζευγάρι.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved