Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια κανονίζει τα χειρότερα και είναι αποφασισμένη να...
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Βαλέρια κανονίζει τα χειρότερα και είναι αποφασισμένη να...

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καλλιόπη αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της Μαριλούς και να μην το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, την ώρα που ο Πετράν και ο Σώτος παρακαλάνε τη Σύλβια να μην προδώσει το δικό τους μυστικό

Και μπορεί η παπάγια να μη σκοπεύει να τους καταδώσει, είναι αποφασισμένη όμως να χωρίσει το Σώτο, που αναγκάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το πανδοχείο. Ο Θοδωρής ανησυχεί πως, με τα ανοίγματα που έκανε με τον Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι του Βαγγέλα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να προσπαθήσει να βρει λύση μαζί με τα ξαδέρφια του.

Την ίδια ώρα, τα Πλατανιωτάκια κανονίζουν πάρτι για να φτιάξουν τη διάθεση της Χρύσας, που, όμως, τελικά χαλάει περισσότερο. Η Βαλέρια πάλι, κανονίζει τα χειρότερα και είναι αποφασισμένη να μείνει στο χωριό παίρνοντας πίσω ό,τι της ανήκει, ή να φύγει, αφήνοντας πίσω της… συντρίμμια!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η παπάγια, αν και πολύ απογοητευμένη, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα αδέρφια Μπομπότη. Ο Σώτος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, μόνο έτοιμοι δεν είναι, και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ποιος τους έχει καταλάβει και τους έχει αφήσει το ανώνυμο σημείωμα. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει πίσω την περιουσία που έχασε, ενώ ο παπάς προσπαθεί να βρει τρόπο να τη βάλει στον «ίσιο» δρόμο, έστω και αργά.

Ο Χαραλάμπης με τον Θύμιο τσακώνονται ασταμάτητα στο κελί της φυλακής, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα τρέχουν να τα οργανώσουν όλα για την ΜΚΟ. Τι ετοιμάζει η Βαλέρια, που θα φέρει στον Πλάτανο δυσάρεστες αναμνήσεις απ’ τα παλιά; Τι θα κάνει η Σύλβια, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, για το τι κάνουν πραγματικά στο χωριό ο άντρας της και ο αδερφός του;

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved