Media

Η γη της Ελιάς - Μελίνα Κόντη: Το πανεπιστήμιο, η λατρεία για τον χορό και ο ρόλος στη σειρά

H Μελίνα Κόντη είναι μία από τις αποκαλύψεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αφού μέσα από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Η ίδια μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, για τη λατρεία της στον χορό αλλά και για τις σπουδές της...

Είστε από τις αποκαλύψεις της σεζόν. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το ναι στον Αντρέα Γεωργίου;

«Ευχαριστώ πολύ αρχικά για τα καλά σας λόγια. Αυτό που με έκανε να πω ναι ήταν ο ρόλος. Είχε πολύ ενδιαφέρον ο χαρακτήρας, ήταν ένας ρόλος, της Ράινας, μέσα σε έναν άλλον, αυτόν της Δήμητρας.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια είχατε έντονη δράση και ως χορεύτρια. Τελικά πού εκφράζεστε καλύτερα;

«Σε τέτοιες ερωτήσεις νικάει ο χορός για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι έχω μάθει να υπάρχω, χορεύω όλη μου τη ζωή. Η αγάπη που έχω νιώσει ωστόσο για την υποκριτική στα χρόνια που ασχολούμαι, με κάνει να νιώθω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι ακριβώς εκεί που ήθελα».

Ο χώρος της τηλεόρασης όπως τον ζείτε εκ των έσω, σας αρέσει; Θα θέλατε μια συνέχεια σε αυτόν;

«Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά αγαπώ το θέατρο λίγο περισσότερο, θα συνέχιζα αν μου γινόταν πρόταση για έναν ρόλο που να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά».

Παράλληλα, είστε απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ένα αντικείμενο που θα θέλατε να εξερευνήσετε μελλοντικά;

«Όχι, δεν με ενδιαφέρει το αντικείμενο. Μπήκα στο πανεπιστήμιο για την πνευματική μου καλλιέργεια. Ήξερα πριν τελειώσω το σχολείο ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χορό».

Πηγή: TV 24

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved