Και τρίτη σεζόν η Γη της Ελιάς!
Media

Και τρίτη σεζόν η Γη της Ελιάς!

Οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς Η γη της Ελιάς έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού το τηλεοπτικό πρότζεκτ του Ανδρέα Γεωργίου πήρε το εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν. 

Ολοταχώς προς τρίτο κύκλο φαίνεται πώς οδεύει η σειρά του MEGA, που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου καθώς τόσο η εταιρεία παραγωγής Make It Productions με έδρα την Κύπρο και όσο και το κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της.

Μάλιστα έχουν καταλήξει σε συμφωνία και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Παράλληλα ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου με τη Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν μια ακόμη καθημερινή σειρά για την οποία θα ξεκινήσουν συζητήσεις με όλα τα κανάλια, ενώ έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για ένα πιλοτικό επεισόδιο μίας νέας σειράς 30 επεισοδίων με σκοπό να διανεμηθεί σε πλατφόρμες.

272822130_518630599585544_539142764546647665_n.jpg

Πάντως, την είδηση ότι η Γη της Ελιάς πάει για τρίτη σεζόν είχε αρχίσει να «διαρρέει» ο Κούλλης Νικολάου ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί:

«Η τρίτη σεζόν θεωρείται δεδομένη! Αυτοί το προκαλούν δεν είμαστε εμείς ή ο σταθμός που μας φιλοξενεί, αλλά οι ίδιοι οι τηλεθεατές. Η σειρά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και πιστεύουμε πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο, καθώς τα επεισόδια που έρχονται είναι... συγκλονιστικά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved