Παγιδευμένοι - Μεγάλη ανατροπή: Ο δολοφόνος του Άγγελου είναι άντρας! Αυτή είναι η ταυτότητά του!
Media

Παγιδευμένοι - Μεγάλη ανατροπή: Ο δολοφόνος του Άγγελου είναι άντρας! Αυτή είναι η ταυτότητά του!

Παγιδευμένοι: Η Αννα πηγαίνει με τον Δημήτρη στον τόπο του εγκλήματος μήπως καταφέρει και θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία εκείνη μέρα, ενώ ένα νέο στοιχείο που ανακαλύπτει ο Ανδρέας ανατρέπει τα πάντα.

 

Η Αννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν ενωμένοι τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Αννα πίσω στη φυλακή. Η επιστροφή της νεαρής δικηγόρου στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να θυμηθεί, θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη. Η μνήμη της επανέρχεται σταδιακά. Βλέπει μπροστά της τη σκηνή που την ανακαλύπτει ο Άγγελος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

«Κοίτα ποια είναι εδώ. Το είχα καταλάβει, γιατί εγώ σε ξέρω καλά. Εσύ δεν με ξέρεις», της είχε πει. Εκείνη θυμάται να του ζητάει να την αφήσει να φύγει, να την απειλεί με το όπλο, να του το παίρνει σε μια συμπλοκή mus και να τον σημαδεύει. «Δεν υπάρχει διέξοδο. Δεν πάω πίσω στη φυλακή. Σκότωσέ με ή θα σε σκοτώσω», είναι τα λόγια του. Κάποιος όμως τη χτυπάει στο κεφάλι και πυροβολεί τον Άγγελο. «Ηταν γυναίκα», μονολογεί σχεδόν η Αννα καθώς θυμάται να βλέπει μέσα στη ζάλη της τα μακριά της μαλλιά πάνω από το πτώμα. «Δεν το έκανα», λέει χαρούμενη του Δημήτρη και οι δυο τους ψάχνουν τη λίστα του Αγγέλου και ποια θα μπορούσε να είναι η δολοφόνος.

Η Άννα μαθαίνει για την παραίτηση του Δημήτρη

Η Αννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της Aννας για να φτάσουν στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Αγγέλου ήταν γυναίκα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Αννα πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Αννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη... Δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας. «Μου έδωσες τον λόγο σου ότι δεν θα καταστρέψεις την καρτέρα σου. Γιατί το έκανες; Εξαιτίας μου;», του φωνάζει.

«Όχι εξαιτίας σου. Εξαιτίας μου. Επειδή το ήθελα. Επειδή βαρέθηκα να είμαι σε ένα μέρος κλειδωμένος. Είμαι άνθρωπος, έχω αισθήματα. Μπορώ να βρεθώ σε άλλη θέση. Εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχω κάνει κάτι τρελό στη ζωή μου; Έκανα. Είμαι στην πλευρά που δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να δοκιμάσω», της απαντάει. Όμως εκείνη είναι πολύ θυμωμένη για να τον ακούσει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη. Ένα γάντι λίγο πιο πέρα από την περιοχή του εγκλήματος που κανένας δεν είχε προσέξει. Το πάει στο εργαστήριο της αστυνομίας.

Στο γάντι βρίσκουν αίμα του Αγγέλου και μια τρίχα. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά. Η Αννα θυμάται σιγά-σιγά. Ολοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το DNA. Όμως δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει... ο ίδιος ο δολοφόνος. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει...

Πηγή: TV 24

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved