Dragon’s Den: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη
Media

Dragon’s Den: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα και τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη

Dragon’s Den: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (26-01) το νέο τηλεοπτικό project με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Kατά την έναρξη είδαμε τα βιογραφικά των επενδυτών αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει μια πρώτη εισαγωγή για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

«Καλώς ήρθατε στο Dragons’ Den εδώ που πέντε ισχυροί επενδυτές είναι πανέτοιμοι να στηρίξουν φιλόδοξους επιχειρηματίες κάθε ηλικίας.Επίδοξοι επιχειρηματίες θα σταθούν μπροστά στους πέντε Dragons.. Σκοπός τους… να κερδίσουν την εύνοια των dragons και φυσικά η χρηματοδότηση για να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους. Για τους λίγους ικανούς που θα πάρουν το ναι μπορεί να αλλάξει η ζωή τους! Φέτος ήρθε η ώρα να βάλουμε την επιχειρηματικότητα και το όραμα στο επίκεντρο», είπε ο παρουσιαστής.

To Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Οι Έλληνες DRAGONS θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved