Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης έκανε πάλι το Twitter να λιώσει! «Ο Τσορτέκης δεν παίζει... διδάσκει»
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης έκανε πάλι το Twitter να λιώσει! «Ο Τσορτέκης δεν παίζει... διδάσκει»

Αυτή η νύχτα μένει: Στο αποψινό (26/1) επεισόδιο, συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνιζόταν να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της πάγωσε τους πάντες και σκόρπισε πόνο και οργή.

Στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίστηκαν αλλά η Φωτεινή δεν άντεχε πια.

Η Αγλαΐα έμεινε άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου. Ο Χρήστος και η Βάσω ξεπέρασαν κάθε δισταγμό τους σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή.

Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκίνησαν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή απέκρουσε στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, έδωσε μια νέα τροπή στην ιστορία.

Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας ήθελε να κυνηγήσει το Μίλτο που τα είχε χαμένα. Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας, υπαναχώρησε συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος άφησε στην άκρη το πρόβλημά του και εξαγριωμένος επιχείρησε να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.

Ωστόσο, αυτός που έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις ήταν ο Γιάννης Τσορτέκης που υποδύεται τον Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

«Μείνε ρε Νίτσα, τι βόμβα ήταν αυτή που μου πέταξες; Σου είπα δύο κουβέντες χθες. Τι άλλο θες να κάνω; Να βγάλω την καρδιά μου να στη δώσω; Να τη βγάλω! Να την ξεριζώσω!», της είπε μεταξύ άλλων και έκανε το Twitter να λιώσει και να αποθεώσει για άλλη μια φορά τον ηθοποιό.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved