Κανάκης: Η on air συγκίνηση για τη μαμά του, το δημόσιο «σ’ αγαπώ» & η γνωριμία με την σύντροφό του
Media

Κανάκης: Η on air συγκίνηση για τη μαμά του, το δημόσιο «σ’ αγαπώ» & η γνωριμία με την σύντροφό του

Ενώπιος Ενωπίω: Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, όπως αποκάλυψε έχει βρεθεί μόνο τρεις φορές σε άλλο πλατό περάν του δικού του και των εκπομπών του.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε τον λόγο που όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλησε να δουλέψει στην Αθήνα και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που στο πλατό μέσω βίντεο είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής ήταν από μικρός ένα πολύ χαρούμενο παιδί κι έχει καταφέρει να φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αμέσως μετά το τέλος της σύνδεσης αυτής, ο Αντώνης Κανάκης της είπε δημόσια και φανερά συγκινημένος «μαμά κι εγώ σ΄ αγαπώ και σε ευχαριστώ».

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής τον ρώτησε πώς είναι ως μπαμπάς, εκείνος είπε:

«Στο δικό μου σπίτι γίνεται μακελειό, είναι πεδίο μάχης. Δεν μπορώ να περιγράψω τι γίνεται στο σπίτι με τα παιδιά. Τα παιδιά μου μερικές φορές νομίζω με κοιτάνε με μια απορία: «είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;». Στο μυαλό μου πρέπει να σκέφτονται «μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά κι αυτός να μας επαναφέρει;».

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου. Δεν ακολουθώ τα «πρέπει», είπε και αποκάλυψε πώς γνώρισε την σύντροφο κι μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι τρισάθλια και προτιμάμε να μην το λέμε. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε και μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά μας έχουν δέσει πολύ».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved