Οι πιο ανατρεπτικές αναμετρήσεις έρχονται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Celebrity Game Night
Media

Οι πιο ανατρεπτικές αναμετρήσεις έρχονται και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Celebrity Game Night

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 18:30, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται καλεσμένους στο Celebrity Game Night που δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από τη νίκη.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Ζερόμ Καλούτα και ο Δημήτρης Μαζιώτης αντιμετωπίζουν τη Βέρα Μακρoμαρίδου, τον Δημήτρη Μαμιό και τον Σπύρο Νικολαΐδη. Με πολύ κέφι οι παίκτες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Γεια στα χέρια σου», «Popped quiz», «Βουτ πουλ», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Μίλα στην Κορνίζα» με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Οι ομάδες της Κυριακής 29 Ιανουαρίου μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Κούλλης Νικολάου, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Περικλής Λιανός στην πρώτη ομάδα, και ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βίκυ Κάβουρα και ο Τάσος Γιαννόπουλος στη δεύτερη ομάδα δοκιμάζονται στα αγαπημένα παιχνίδια «Γεια στα χέρια σου», «Ανέβα στο βινύλιο», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Βουτ πουλ» και «Μίλα στην κορνίζα». Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από το «Celebrity Game Night». Οι Playmobeat, η μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, δίνουν τον ρυθμό και απογειώνουν τη διάθεση με μοναδικές μελωδίες.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ MEGA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved