Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη μας άνοιξε το πλατό της. Ποιος έχει πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα;
Media

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη μας άνοιξε το πλατό της. Ποιος έχει πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα;

Τον δεύτερο χρόνο της στον τηλεοπτικό αέρα του Mega διανύει η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζοντας με επιτυχία την εκπομπή Mega Καλημέρα

Κι αν και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στην αρχή της η Ελεονώρα Μελέτη χρειάστηκε να αποχαιρετίσει την κολλητή και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι - που για δικούς της προσωπικούς λόγους αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα- και να υποδεχτεί την Άννα Ζηρδέλη, η ομάδα "έδεσε" καλά και τελικά η Φλορίντα ξαφνιάζοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό - όπως μας είπε- επέστρεψε.

Σε αυτό το πλατό, πέφτει πολύ μελέτη. Αν και τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν μεταξύ τους, με τον Θανάση Πάτρα και τον Κώστα Τσουρό να είναι στην κυριολεξία ασταμάτητοι, τα breaks της εκπομπής είναι η ώρα που τόσο η παρουσάστρια, όσο και οι συνεργάτες συζητούν τόσο τα θέματα που έχουν παίξει ήδη, όσο και αυτά που ακολουθούν ή απασχολούν την επικαιρότητα.

"Κολλημένος με τη μπάλα", ο Θανάσης Πάτρας είναι αυτός που αν του μείνει κάτι στο μυαλό από βίντεο που παρακολούθησαν μπορεί να συνεχίζει τον σχολιασμό του εκτός αέρα ακόμα και για μέρες και η αλήθεια είναι πως τρώει αρκετό τρολλάρισμα γι' αυτό.

Το Mega Καλημέρα είναι η παρέα που δεν εξαφανίζεται μετά το τέλος της εκπομπής. Αντιθέτως δίνουν "ραντεβού" έξω από το κτίριο του στούντιο κι εκεί απολαμβάνουν και εκτός αέρα ο ένας την παρέα του άλλου.

Πώς αποφάσισε η Φλορίντα να επιστρέψει μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της; Ποιός απ' όλους έχει τέτοιο θέμα με το πρωινό ξύπνημα που τον παίρνει τηλέφωνο ακόμα και η μαμά του για να σιγουρευτεί οτι σηκώθηκε; Τι άγχος έχει η Ελεονώρα Μελέτη τα πρωινά όταν χτυπάει το ξυπνητήρι της;

Αυτά και άλλα πολλά στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved