Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Μαρίνα
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Μαρίνα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής τον τελευταίο καιρό βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Κι αυτό γιατί ο Χρηστός, σε συνεργασία με τον Στέλιο, και ο Ισίδωρος έχουν υφάνει έναν ιστό γύρω από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο». 0 καθένας για τους δικούς του λόγους.

Σύμφωνα με το mytv όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειρας του ALPHA, ο Στρατός ανακαλύπτει εμβρόντητος. κάποια στοιχεία πού αποδεικνύουν το βρόμικο παιχνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι παραπάνω με σκοπό να τον βγάλουν από τη μέση.

Έτσι, αποφασίζει να κινητοποιηθεί πολύ γρήγορα και να συναντήσει τον Αλέξανδρο.

Εκείνος παραξενεύεται από την πρωτοβουλία του άντρα και τον ρωτάει ανοιχτά για ποιο από όλα τα θέματα που έχουν προκόψει και τον έχουν στο επίκεντρο θέλει να συζητήσουν. Τότε, ο Στρατής τού αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει για τον φόνο του τοκογλύφου Βαγγέλη.

0 Αλέξανδρος εκτιμά την παραπάνω κίνηση του άντρα και του επισημαίνει ότι θα τα λάβει υπόψη του αρκεί να πει και όλα όσα ξέρει για τον θάνατο της Μαρίνας. Όπως και γίνεται. 0 Στρατός, νιώθοντας το τέλος του να πλησιάζει, προχωρά σε μια ομολογία-φωτιά.

Αποκαλύπτει στον Αλέξανδρο όλη την αλήθεια αναφορικά με τη Μαρίνα και τη συνάντηση που είχε με τον Νώντα, ο οποίος τους εκβίαζε πως θα φανερώσει την παράνομη σχέση τους, μέχρι που τον σκότωσε και στη συνέχεια πέθανε κι εκείνη. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved