Χάρης Χιώτης: «Κάθε ρόλος είναι μία διαφορετική πρόκληση και πρόσκληση»
Media

Χάρης Χιώτης: «Κάθε ρόλος είναι μία διαφορετική πρόκληση και πρόσκληση»

Ο Χάρης Χιώτης συμμετέχει στην κωμική σειρά της EPT 1 «Τα νούμερα».

0 ηθοποιός μιλάει στο «MYtv» για τον ήρωα που υποδύεται και τις ομοιότητάς του μαζί του, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την επιτυχία. Επίσης, απαντά στο τι σημαίνει για εκείνον επιτυχία σε μια δουλειά.

Είστε κοντά σαν χαρακτήρες ήρωα που υποδύεστε;

«Σαν Χάρης, πάντα επιλέγω τον διάλογο ως μέσο επικοινωνίας και επίλυσης των ζητημάτων που προκύπτουν. Πιστεύω, όμως, πως οι ηθοποιοί έχουμε μια νοητή σύνδεση και ένα κοινό έδαφος μέσα μας με τους χαρακτήρες που υποδυόμαστε»

Πώς θα εξελιχθεί η ζωή και η προσωπικότητα του Χάρη;

«0 Χάρης είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην παρέα της «Μάντρας». Αυτό είναι το πιο σημαντικό και το πιο ουσιαστικό. Κάθε εξέλιξη, με αυτή τη βάση, μπορεί να είναι μόνο χαρούμενη και χαμογελαστή. Η συνέχεια, επί της ιστορίας»

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στη συνεργασία αυτή;

«Την αγκαλιά που έχει δημιουργηθεί από όλους μας προς όλους μας. Έχουμε ζεστό κλίμα και μεταξύ μας υπάρχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό δημιουργεί ασφάλεια και έναν κοινό στόχο για τις ιστορίες που δημιουργούμε. Καστ, συνεργείο και παραγωγή ζωντανεύουμε τη «Μάντρα» με χαμόγελα και αγάπη».

Στην τηλεόραση σας παρακολουθούμε κυρίως σε κωμικούς ρόλους. Είναι κάτι που προτιμάτε ή προκύπτει;

«Είναι κάτι που απολαμβάνω να το κάνω. Τους ρόλους σίγουρα τους διαλέγουμε, αλλά σίγουρα μας διαλέγουν κιόλας. Έχω ενσαρκώσει και δραματικούς ρόλους, είναι μέρος της δουλειάς. Κάθε ρόλος είναι μία διαφορετική πρόκληση και πρόσκληση και είμαστε εδώ για να βουτάμε με όρεξη σε κάθε χαρακτήρα που πρέπει να ενσαρκώσουμε».

Και στο θέατρο, φέτος, συμμετέχετε σε μία παράσταση με μεγάλη ιστορία, το «Σεσουάρ για δολοφόνους». Πώς βιώνετε αυτή τη διττή επιτυχία;

«Η αποδοχή του κόσμου δημιουργεί μια χαμογελαστή συγκυρία. Το πιο σημαντικό στις φετινές δουλειές που συμμετέχω και είναι ουσιαστικό μέρος της επιτυχίας, εκτός της εμπορικής και καλλιτεχνικής, είναι οι συντροφιές που έχουν δημιουργεί. Αυτές αποτελούν την επιτυχημένη βάση δημιουργίας, συνθέτουν το ασφαλές περιβάλλον έκθεσης και βγάζουν το ωραίο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που δημιουργούν τις παραγωγές είναι η επιτυχία στις δουλειές! Όταν οι συντροφιές που δημιουργούνται έχουν χαρά και όρεξη, αυτό είναι επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved