Καρολίνα: Ξέσπασε η μάνα της κατά του Μπο: «Του είπα άλλη φορά αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»
Media

Καρολίνα: Ξέσπασε η μάνα της κατά του Μπο: «Του είπα άλλη φορά αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»

 

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα η οποία αποχώρησε από το survivor all star και τις τελευταίες μέρες έχει γίνει χαμός μετά τα τρυφερά πλάνα της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της κόρης της με τον ράπερ Bo.

Η μητέρα της παίκτριας του survivor είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο.»!

Και τόνισε: « Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.»!

Και συνέχισε λέγοντας στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved