Κόσιαβα: Βλέπεις πανελίστες και παρουσιαστές να παίρνουν χρήματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί νους
Media

Κόσιαβα: Βλέπεις πανελίστες και παρουσιαστές να παίρνουν χρήματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί νους

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες δημοσιογράφους και όλα αυτά τα χρόνια διαγράφει τη δική της πορεία στην τηλεόραση, συμμετέχοντας σε πάνελ εκπομπών, αλλά και παρουσιάζοντας δικά της projects.

Με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού που σταθερά παρακολουθεί τα βήματά της. H δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και διευθύντρια προγράμματος του 4mediaTv μιλάει για την διαδρομή της στο «Λοιπόν», τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για το αν υπάρχουν υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Η συνεργασία σας με την Ελένη Μενεγάκη; Υπάρχουν πολλά πιστά αντίγραφα της;

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν τυχερή που ξεκίνησε στην αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και δεν ξέρω αν ξεκινούσε τώρα αν θα έκανε την ίδια καριέρα. Υπήρξε τυχερή επαγγελματικά και στη ζωή της τα πράγματα ήρθαν όμορφα και ωραία. Όχι ότι δεν είχε ταλέντο και ικανότητες, έχει δουλέψει πάρα πολύ και συνεχίζει και δουλεύει πολύ. Για εμένα είναι η Νο1 παρουσιάστρια όσον αφορά την ψυχαγωγία. Βέβαια Νο1 είναι και η Ρούλα Κορομηλά της οποίας τις εκπομπές και τις τηλεθεάσεις δεν έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη. Την επιτυχία της Ρούλας δεν την έχει κάνει καμία άλλη. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν σταθμός για την καριέρα μου. Ήμουν δική της επιλογή, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό να σε επιλέξει εκείνη ή οι συνεργάτες της. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Είχα άψογη συνεργασία μόνο με την Ελένη και όχι με την ομάδα της. Σήμερα υπάρχουν κακέκτυπα αντίγραφα της Ελένης Μενεγάκη και το κακό είναι ότι παίρνουν και τα αρνητικά της Ελένης. Κάθε παρουσιαστής έχει θετικά και αρνητικά στον τηλεοπτικό αέρα».

Ο ρόλος της μητέρας; Θα θέλατε η κόρη σας να ακολουθήσει τον δικό σας δρόμο;

«Με είχαν ρωτήσει ξανά αν θα ήθελα η κόρη μου να γίνει δημοσιογράφος και να ασχοληθεί με την τηλεόραση και είχα πει ότι θα πέσω από το μπαλκόνι. Με είχαν κατηγορήσει τότε, δεν θέλω να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Ευτυχώς στο παιδί μου δεν αρέσει αυτό το επάγγελμα. Είμαι γενικά μία κανονική μαμά με τα καλά της και τα περίεργα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουν οι γονείς είναι να δίνουν αγάπη στα παιδιά τους».

Η λήξη της συνεργασίας σας με το Open ήταν και ανακουφιστική για εσάς;

«Όχι δεν ήταν. Έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες διότι ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Εννοώ τη νέα διοίκηση του σταθμού που ήρθε διότι εγώ ήμουν από το ΕTV εκεί. Αναγκάστηκα να ζητήσω την απόλυση μου η οποία δεν γινόταν από το Open ώστε να φύγω. Αν αυτή η διοίκηση δεν ερχόταν στο Open εγώ θα ήμουν ακόμη εκεί. Ήταν απαράδεκτος και ανήθικος ο τρόπος που μου φέρθηκαν και περιμένω πώς και πώς να φύγουν. Δεν αξίζει το Open να έχει τέτοια διοίκηση».

Η πολυετής συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου τι γεύση σας άφησε;

«Στην αρχή η γεύση ήταν γλυκιά, μετά έγινε γλυκόξινη και στο τέλος πικρή. Είχε όλες τις γεύσεις η συνεργασία αυτή».

Υπάρχουν υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση;

«Υπάρχουν και παίρνουν και πάρα πολλά λεφτά. Για τα ελληνικά δεδομένα τα λεφτά που παίρνουν είναι αμύθητα και τα παίρνουν άδικα. Γιατροί και επιστήμονες παίρνουν έναν βασικό μισθό και κάτι παραπάνω και βλέπεις πανελίστες και παρουσιαστές να παίρνουν χρήματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί νους. Είναι άδικο και υπάρχουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες που δεν φέρνουν και τα χρήματα στα κανάλια», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved