Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Σύλβια και η Αγγέλα δεν υποκύπτουν στον εκβιασμό της Βαλέριας και ο Σώτος με τον Πετράν, που ξέρουν πολύ καλά πως η μαφιόζα δεν αστειεύεται, ζουν τον απόλυτο πανικό. 

Τον απόλυτο πανικό ζει και η Κατερίνα όμως, αφού ο Θοδωρής έρχεται από την Αθήνα φέρνοντας τα δυσάρεστα νέα για την υποθήκη του σπιτιού και τα ξαδέλφια συνειδητοποιούν πως κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, για ακόμα μια φορά.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης ρίχνει στον Κανέλλο ένα βέλος με δόση υπνωτικού για... αρκούδες, και η αστυνομική αρχή του τόπου πέφτει ξερή. Ο Πετράν αναλαμβάνει να «βοηθήσει» τον Παναγή, ενώ ο Εγκέφαλος έχει αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Κι ενώ ο παπάς μας έχει βάλει στόχο να πείσει τη Βαλέρια να μην τα τινάξει όλα στον αέρα, τελικά, ο ίδιος θα χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της Μαριλούς και να μην το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, την ώρα που ο Πετράν και ο Σώτος παρακαλάνε τη Σύλβια να μην προδώσει το δικό τους μυστικό. Και μπορεί η παπάγια να μη σκοπεύει να τους καταδώσει, είναι αποφασισμένη όμως να χωρίσει το Σώτο, που αναγκάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του από το πανδοχείο.

Ο Θοδωρής ανησυχεί πως, με τα ανοίγματα που έκανε με τον Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι του Βαγγέλα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πλάτανο, για να προσπαθήσει να βρει λύση μαζί με τα ξαδέρφια του. Την ίδια ώρα, τα Πλατανιωτάκια κανονίζουν πάρτυ για να φτιάξουν τη διάθεση της Χρύσας, που, όμως, τελικά χαλάει περισσότερο. Η Βαλέρια πάλι, κανονίζει τα χειρότερα και είναι αποφασισμένη να μείνει στο χωριό παίρνοντας πίσω ό,τι της ανήκει, ή να φύγει, αφήνοντας πίσω της... συντρίμμια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved