Κούγιας για Φως στο Τούνελ: «Χτες η εκπομπή ήταν στημένη... Η Νικολούλη θα πληρώσει ένα 500ρικο»
Media

Κούγιας για Φως στο Τούνελ: «Χτες η εκπομπή ήταν στημένη... Η Νικολούλη θα πληρώσει ένα 500ρικο»

Η χθεσινή (27/1) τηλεοπτική επιστροφή της εκπομπής Φως στο Τούνελ μετά τις γιορτές, έφερε μαζί της... βόμβες και πολλές εντάσεις, με τον Αλέξη Κούγια να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στο Χαμογέλα και πάλι για να μιλήσει γι' αυτή.

«Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. τον Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο για αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας» υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας στον «αέρα» της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, αναφερόμενος στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και συνέχισε:

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Ο Αλέξης Κούγιας επίσης έκανε λόγο για στοιχεία τα οποία κατασκευάστηκαν από ιατροδικαστές και τόνισε: «Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλογρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η 34χρονη είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα υποστήριξε ο έγκριτος δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved