Media

Μαρία Μπακοδήμου: Η επική αντίδρασή της on air όταν την αποκάλεσαν «γιαγιά»!

Gossip-tv Team

Γεια σου: Στον άερα της σημερινής εκπομπής (28-1) μια πλάκα που έκαναν οι συνεργάτες της στην Μαρία Μπακοδήμου, την έκανε να τρομάξει στην αρχή, ενώ στη συνέχεια φυσικά να γελάσει. 

Τρελό γέλιο στην σημερινή εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου (28-1).

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου και το γεγονός ότι ο ίδιος μίλησε για τον γάμο του στη νεαρή ηλικία των 23 ετών, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται, μιας και συνειδητοποίησε ότι ο γιος της είναι τώρα σε αυτήν την ηλικία και πώς θα μπορούσε ήδη να έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια, με την ίδια να είναι γιαγιά.

«Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Γιαγιά. Γεια σου γιαγιά», της είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;», απάντησε εκείνη την στιγμή η παρουσιάστρια.

«Ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου, να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα», ήταν τα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved