Chart Show - Ιωαννίδου: Η αυστηρή Ρένα, η απαιτητική Αλίκη και το κακό που της έκανε ο Δαλιανίδης!
Media

Chart Show - Ιωαννίδου: Η αυστηρή Ρένα, η απαιτητική Αλίκη και το κακό που της έκανε ο Δαλιανίδης!

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στο Chart Show - Your Chartshow και είπε ένα σωρό ιστορίες που έζησε από πρώτο χέρι τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου δίπλα σε ιερά τέρατα της υποκριτικής. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και χορεύτρια η οποία έχει αφήσει επίσης το στίγμα της εκείνη την εποχή με τους μοναδικούς ρόλους που είχε αναλάβει, εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και ερμήνευσε το Ρίκο Ρίκο Ρικοκό που είχε πει μοναδικά σε ταινία Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δείτε την παρακάτω:

Λίγο αργότερα η Μαρία Ιωαννίδου έκανε μία αποκάλυψη για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα - Ήμουν απαίσια» είπε. Δείτε τι άλλο είπε παρακάτω:

Η Μαρία Ιωαννίδου επίσης αναφέρθηκε και στις χαρακτηριστικές σκηνές της κατά τις οποίες μασούσε τσίχλα και όπως είπε: «Αυτό είναι το κακό που μου έκανε ο Δαλιανίδης, η τσίχλα!»

Η Μαρία Ιωαννίδου επίσης θυμήθηκε την εποχή που συνεργαζόταν με την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου τονίζοντας πως ήταν πολύ αυστηρή, αν και πολύ καλός άνθρωπος. Μάλιστα εξιστόρησε τα... καψόνια που της είχε κάνει σε μία ταινία και αποκάλυψε: «Η Ρένα Βλαχοπούλου μου είπε "Δεν θα γίνεις ποτέ επαγγελματίας"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved