Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει ασυλία & έπαθλο φαγητού, οι νέοι παίκτες & η ένταση
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει ασυλία & έπαθλο φαγητού, οι νέοι παίκτες & η ένταση

Survivor All Star Spoiler: Η αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα καθώς και η μετέπειτα αντίδραση του Μάριου Πρίαμου φαίνεται να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στις παραλίες όπως θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο. 

Η Μαριαλένα, λοιπόν, όπως θα δούμε παίρνει ξεκάθαρα θέση υποστηρίζοντας πως η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού ύστερα από τα σχόλια της Στέλλας για την Καρολίνα και την σχέση της με τον Μπο που όπως είπε θα την περίμενε εκεί έξω.

Η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο οποίος συνοδεύεται από έπαθλο φαγητού. Κόκκινοι και Μπλε θα ριχτούν σε μία ανελέητη μάχη που σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν θα έχει για νικητές τους Διάσημους που όπως θα δούμε θα επικρατήσουν στο αγώνισμα.

Έτσι, όχι μόνο θα πάρουν την ασυλία αλλά θα απολαύσουν και το έπαθλο φαγητού που έχουν μεγάλη ανάγκη λόγω της... πείνας που τους θερίζει.

Στο πρώτο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας ρίχνει τα βέλη του στον Ηλία Γκότση για τις επιλογές αδύναμων παικτών στα ματσαρίσματα. Η αντίδραση του Ηλία θα είναι άμεση, λέγοντας πως είναι άποψη του καθενός το πώς βλέπει τα ματσαρίσματα.

Οι νέοι παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο

Είναι πολλά τα ονόματα που ακούγονται πως μπαίνουν άμεσα στο παιχνίδι, με τα περισσότερα spoilers να θέλουν σύντομα τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο και τη Χριστίνα Κεφαλά αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου να προστίθενται, όπως ακούγεται έντονα στο ρόστερ των ομάδων. Για τον Χάρο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον δούμε με τα χρώματα των Μαχητών ενώ για τη Χριστίνα Κεφαλά λέγεται ότι ενώ ήταν να μπει επίσης απόψε στο παιχνίδι, μπορεί να έρθει η ανατροπή και να δούμε στη θέση της την Ελευθερία Ελευθερίου που μετά τα όσα έγιναν με Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε μέσα στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved