Η Γη της Ελιάς: Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί
Media

Η Γη της Ελιάς: Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Στο νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ο Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, πέφτει όμως σε τοίχο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, την Αθηνά.

Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους. Η Αντιγόνη μιλά στον Άρη για την κόρη της και το δράμα που ζει εδώ και καιρό.

Ο Δημοσθένης παραιτείται από Δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής τής παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη

Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει. Οι μπράβοι πηγαίνουν πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους.

Ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και, σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο, τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στο δρόμο νεκρός και ο Αλέξης πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved