Survivor All Star: Τα σχόλια για την αποχώρηση της Καρολίνας- Πόσο επηρέασε η σχέση με τον Μάριο;
Media

Survivor All Star: Τα σχόλια για την αποχώρηση της Καρολίνας- Πόσο επηρέασε η σχέση με τον Μάριο;

Survivor all star: Μετά την τελευταία αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το ριάλιτι επιβίωσης, η ομάδα των Μαχητών έκανε κάποια σχόλια σχετικά με το αποτέλεσμα του κοινού. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά και η αλήθεια είναι πώς τις τελευταίες μέρες είχε προκληθεί χαμός, με την σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα από την ομάδα των Μαχητών και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, από την ομάδα των Διασήμων και σύμφωνα με τους παίκτες, επηρέασε και το κοινό στην απόφασή του ώστε να αποχωρήσει η Καρολίνα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, παρακολουθήσαμε την αποχώρηση ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα, με την Καρολίνα να είναι εκείνη που τελικά απέσπασε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι πολύ κοντά με την παίκτρια, και εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, όπως είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (29-1) δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ξύπνησε χωρίς την φίλη της στην καλύβα και μάλιστα σημείωσε πώς η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν άδικο.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαριαλένα:

Ο Τάκης Καραγκούνιας, με τη σειρά του είπε πώς η Καρολίνα τον τελευταίο καιρό είχε απομονωθεί λόγω της σχέσης που είχε δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο, τόνισε παράλληλα πώς δεν έκανε κάτι στην καλύβα, πολλές φορές και άθελά της. Ο παίκτης των Μαχητών δεν την κατηγόρησε αλλά, στήριξε το ότι η σχέση αυτή και τα πλάνα τους από την καλύβα μπορεί στο τέλος και να της στοίχισε.

Δείτε το βίντεο:

Η Στέλλα Ανδρεάδου, με την σειρά της, έκανε ένα σχόλιο που εξόργισε την Μαριαλένα, η οποία δεν ήθελε καν να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους και σηκώθηκε πάνω λέγοντας: "Εγώ αποχωρώ". Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα είπε πώς η Καρολίνα είχε μια σχέση εκτός παιχνιδιού και πώς η όλη συμπεριφορά μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο Πρίαμο δεν φάνηκε σωστή, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο τέλος να απαντάει πώς είναι πολύ λάθος να μιλούν για την προσωπική ζωή κάποιου χωρίς εκείνος να είναι εκεί και να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του...

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved