Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι βολική αρκούδα… Κι ας μου έλεγαν πέρυσι, «εσύ πανελίστας;»»
Media

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι βολική αρκούδα… Κι ας μου έλεγαν πέρυσι, «εσύ πανελίστας;»»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε το «MEGA Καλημέρα» για την μητέρα του, τον φόβο για τον θάνατο και τα γηρατειά, και τη συνεργασία με τον Γρήγορη  Αρναούτογλου

«Δεν ξέρω γιατί δεν με βλέπετε κάπου φέτος τηλεοπτικά, περίμενα και η εκπομπή στον ΣΚΑΙ να συνεχιστεί και το «Σούπερ Μάμι» στον ΑΝΤ1. Είμαι βολική αρκούδα κι ας μου έλεγαν πέρυσι, εσύ, πανελίστας;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Είμαι ο μόνος που έβγαλα 5 σεζόν με τον Γρήγορη Αρναούτογλου, κάποια στιγμή, πρέπει να πάρω ένα βραβείο υπομονής. Πιο πολύ στεναχωριέμαι για τα ίδια τα παιδιά των ριάλιτι, πέφτουν πάνω και νομίζουν ότι κάτι έγινε, ενώ διαρκεί 20 ημέρες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για τα παιδικά του χρόνια αποκάλυψε: «Με μεγάλωσε η μάνα μου μόνη της με την γιαγιά μου, δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου με στήριξε, όταν της είπα ότι θα γινώ επαγγελματίας μουσικός, τα μπιλιάρδα και τα μπουζούκια ήταν συνδεδεμένα με την αλητεία».

«Ήμουν πολύ δίπλα στην μητέρα μου τα τελευταία της χρόνια. Μου λείπει ότι δεν έχω έναν αδελφό. Η μητέρα μου είχε άνοια. Ήταν στο μπαλκόνι σταματούσε κόσμο και έλεγε πως είναι η μαμά μου και την παράτησα και με έπαιρναν τηλέφωνο. Η άνοια να μην συμβεί ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Θα έκανα τρίτο γάμο, όχι για εμένα, αλλά για την σύντροφό μου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε λέγοντας: «Επειδή γίνομαι 60 θέλω να γυρίσω την ζωή μου τούμπα, να κόψω οτιδήποτε αρνητικό, όπως τα κιλά και το στρες. Η ιδέα του θανάτου με τρομάζει πολύ. Από μικρός φοβάμαι μην γεράσω. Μια μικρούλα κατάθλιψη την έχουμε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved