Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω σχέση, θα τον δείτε σε λίγο καιρό»
Media

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Έχω σχέση, θα τον δείτε σε λίγο καιρό»

Super Κατερίνα: Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε μια εφ΄όλη της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ίδια, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Νικηφόρο που οι φήμες τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση.

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παρά λίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου, πώς μπορεί να σε δει ερωτικά;».

«Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ», είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Και κατέληξε: «Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved