Γιώργος Λιβάνης: Το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια και η γνωριμία μέσω Instagram
Media

Γιώργος Λιβάνης: Το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια και η γνωριμία μέσω Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» ο Γιώργος Λιβάνης και αποκάλυψε ένα άβολο περιστατικό με θαυμάστριά του αλλά και τη γνωριμία μέσω social media. 

Ο Γιώργος Λιβάνης παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Ένας αλήτης είμαι», το πρώτο του ζεϊμπέκικο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον θαυμασμό που τρέφει στον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στα άβολα περιστατικά που έχουν συμβεί στην πίστα.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας αγαπημένος μου καλλιτέχνης. Τον θαυμάζω για τα τραγούδια του, τη στάση που κρατάει στη μουσική, αλλά κυρίως για τη φωνή του».

«Συμβαίνουν πολλά άβολα περιστατικά πάνω στην πίστα. Πριν λίγες μέρες ήρθε στο μαγαζί ένα παιδί που χόρευε πολύ ωραία ζεϊμπέκικο και έγινε viral στο Tik Tok. Την ώρα που χόρευε το παιδί αυτό έφαγε μία τούμπα πάνω στην πίστα και αυτό ανέβηκε στο Tik Tok και έγινε viral. Το αντιμετώπισα με πολύ χιούμορ. Πριν δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη ήρθε μία κοπέλα που είχε κάνει τατουάζ σε ένα περίεργο σημείο του σώματος της και ήθελε να μου το δείξει. Δίπλα μου ήταν η αδερφή μου και άλλος κόσμος. Η κοπέλα είχε κάνει τατουάζ το όνομά μου», δήλωσε.

Ο Γιώργος Λιβάνης αποκάλυψε πως έχει βγει ραντεβού με θαυμάστριά του, αλλά και έχει κάνει γνωριμίες μέσω του Instagram, οι οποίες έχουν καταλήξει σε φιλία και σε σχέση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved