Χριστίνα Λαμπίρη: Έτσι σχολίασε την Καραβάτου στο My style rocks
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: Έτσι σχολίασε την Καραβάτου στο My style rocks

Super Κατερίνα: Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η παρουσιάστρια, ανέφερε ότι θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, site , κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα», είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη και συνέχισε:

«Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον».

Για την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».

Για την Μαρίας Μπακοδήμου είπε: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved