Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, το έχω έτοιμο στημένο στο μυαλό μου»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, το έχω έτοιμο στημένο στο μυαλό μου»

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε ότι θέλει να γυρίσει στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου που παρουσιάζει το My style rocks αλλά και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, σάιτ, κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω»!

Και συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα»!

Και πρόσθεσε: «Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος… Ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω να δω είτε καθαρή ψυχαγωγία, είτε καθαρή ενημέρωση».

Όσον αφορά την Κατερίνα Καραβάτου που επέστρεψε και παρουσιάζει το My Style Rocks η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved