Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον Γεράσιμο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον Γεράσιμο

Τι θα δούμε σήμερα, 31 Ιανουαρίου, στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης κάνει στο αυτοκίνητό του βιολογικό καθαρισμό και συνεχίζει τις δραστηριότητές του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.

Ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς:

O Κωνσταντίνος αναφέρει στον Δημοσθένη ότι θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα μαζί με την Ισμήνη, πέφτει όμως σε τοίχο. Τα μουδιάσματα στα χέρια της Μαρίνας συνεχίζονται κι ο Μάνος ανησυχεί ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η Αρετή κάνει τα «μάγια» της έξω από το σπίτι της Ιουλίας, για κακή της τύχη όμως η Ιουλία έρχεται εκείνη την ώρα και την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας οργανώνει μεγάλο τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένη, μεταξύ άλλων, την Αθηνά. Ο Φίλιππος συναντά την Ειρήνη στο δρόμο και η Χάιδω αγχώνεται ότι μπορεί να του ξεφύγει η αλήθεια για τη συγγένειά τους. Η Αντιγόνη μιλά στον Άρη για την κόρη της και το δράμα που ζει εδώ και καιρό. Ο Δημοσθένης παραιτείται από Δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής τής παράταξής του, και προτείνει στον Κωνσταντίνο να αναλάβει την αρχηγία. Ο Φίλιππος στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βασιλική, καθώς οι τύψεις τον έχουν κυριέψει. Οι μπράβοι πηγαίνουν πάλι στην ταβέρνα και ο Χρήστος πιάνεται στα χέρια μαζί τους. Ο Αλέξης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο και, σε μια στιγμή όπου χάνει τον έλεγχο, τον πατάει με το αυτοκίνητο. Ο Γεράσιμος μένει κάτω στο δρόμο νεκρός και ο Αλέξης πατάει γκάζι και εξαφανίζεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved