Media

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη

Τι θα δούμε σήμερα, 1η Φεβρουαρίου στη Γη της Ελιάς

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς:

Ο Αλέξης κάνει στο αυτοκίνητό του βιολογικό καθαρισμό και συνεχίζει τις δραστηριότητές του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα τηλεφωνεί στον Γεράσιμο και ψάχνει να τον βρει, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στο κακό. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χρήστο και τον ανακρίνει. Η θέση του φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του. Ο Λυκούργος, αναλαμβάνει να τον καθοδηγήσει πριν βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της. Ο Δημοσθένης έχει πάει στην Αθήνα και προετοιμάζει εκδικητικό «χτύπημα» στο σπίτι του Κεφάλα. Η Μαργαρίτα μαθαίνει από τον Λυκούργο και τη Χάιδω το τραγικό νέο για τον χαμό του Γεράσιμου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved