Άγρια γη: Η Όλγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ dna του Άρη - Αποκλειστικό sneak preview
Media

Άγρια γη: Η Όλγα πιέζει τον Ορέστη να προβεί σε τεστ dna του Άρη - Αποκλειστικό sneak preview

Άγρια γη: Η Όλγα (Ζ. Δούκα) πιέζει τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ) να προβεί σε τεστ dna του Άρη (Σ. Μιχαήλ), δίνοντάς του συγκριτικό υλικό του Στέφανου (Π. Σκαρμέας).

Εκείνος αρνείται κι αυτό τους φέρνει ξανά σε σύγκρουση. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) είναι αναστατωμένος με την αναχώρηση του Στέφανου κι η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) προσπαθεί να τον ενθαρρύνει πως πάντα θα έχει δίπλα του τους γονείς του, ενώ η ομολογία του Χρήστου (Ι. Σβιτάιλο) εναντίον της Όλγας, φέρνει νέα ταραχή σε όλους.

Η Όλγα κι ο Άρης υποκρίνονται μεταξύ τους ότι είναι ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλον, ενώ ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) βλέπει ίσως ένα φως στην υπόθεση της Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς), με την πρόθεση μιας κοπέλας να πει την αλήθεια για τον Παππά.

Παράλληλα, η Ρόζα (Λ. Ματσάγγου) αναγνωρίζει τον Περικλή (Π. Καρμάτης), ενώ η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) θα καταφέρει να του ξεφύγει, τουλάχιστον για την ώρα.

Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) μαθαίνει για το τεστ dna και εμποδίζει τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης) να προχωρήσει. Κι όταν η Όλγα δει με τα μάτια της την ερωτική σχέση της Ελπίδας με τον Άρη, οργισμένη, δεν θα διστάσει να τον διώξει. Εκείνος όμως, δεν θα υπακούσει.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved